Fasadtvätt

Tjänst

Ett rent hus ökar trivseln och ens välmående men ett rent hus är mycket mer än bara det estetiska. Bakterier, växter, mögel och alger älskar nämligen fasader och spider sig ofta väldigt fort varför det är väldigt viktigt att ha en ren och städad fasad så att det ser vackert ut men också för att hålla huset och fasaden i bra skick så att huset och fasaden håller i många år framöver. Vi på Ljunggrens Fönsterputs och Städservice har en gedigen och bred kunskap och kompetens inom området och vi gör din fasad ren och fri från smuts och annat.

Ljunggrens

Vi på Ljunggrens Fönsterputs & Städservice har genom åren hjälpt privatpersoner och företag med olika typer av tjänster inom städservice. Som ett av Stockholms ledande företag inom branschen så erbjuder vi olika typer av tjänster och vi gör det med kvalitet och noggrannhet. All vår personal är utbildad och har en gedigen kompetens inom olika områden och vi arbetar enbart med effektiva men skonsamma maskiner/medel. Vi är företaget där den familjära känslan utstrålar i allt vi gör. Våra återkommande kunder är ett kvitto på det fina arbete vi gör och vi försöker att ständigt bli bättre. Personalen är företags viktigaste pusselbit och vi satsar ständigt på olika kompetenshöjande utbildningar och insatser så att all personal ska trivas och utvecklas. 

Hur går det till

Du kontaktar oss för bokning och vi kontaktar dig inom kort. Vi kommer ut och ser vad det är som ska tvättas, vilket material det handlar om och sedan får du ett förslag. Olika faktorer kan spela in, som storlek, material och typer av smuts men vi utför all typ av fasadtätt. Du som kund behöver egentligen inte göra något utan vi har alla maskiner och alla andra tillbehör som behövs. Vi rekommenderar alltid att låta ett professionellt företag att utföra en fasadtvätt då det oftast krävs robusta maskiner och rätt medel som tar bort smuts och eventuella växter effektivt. Med vår erfarenhet vet vi precis vad som behövs för olika underlag och material och vi har dem allra senaste maskiner och medel som tar bort det mesta, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar husägare att utföra fasadtvätt minst en gång per år och alltid innan en eventuell målning. På så sätt heller fasaden och ditt hus längre vilket ökar värdet på ditt hus och att ditt hus ser rent och fräscht ut.

1-Planshus

18 500:-

inkl. moms med ROT-avdrag

2-Planshus

24 500:-

inkl. moms med ROT-avdrag

För fasadtvätt av övriga fastigheter ber vi dig kontakta oss för att få ett fast pris.

Ultrarent vatten

Det gröna alternativet

Sedan några år tillbaka jobbar vi med ultrarent vatten. Ultrarent-, eller avjoniserat vatten, är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör fönstren helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet inte innehåller några tillsatser då det är destillerat. Detta innebär att inga orenheter som kalk, järn eller salter lämnar märken och vattenfläckar på fönstren.

Efter rutan putsats med det ultrarena vattnet torkar ytan av sig själv, utan fläckar och avlagringar. Metoden är uppskattad av flera anledningar, främst för att man besparar miljön, tidsåtgången och hälsan. När fönster tvättas med rent vatten blir det ingen åtgång på gräs, buskar och planteringar nära intill.

Förutom fönsterputsning kan systemet användas inom en rad andra områden i direkt anslutning till själva fönsterputsningen till exempel tvätt av fönsterramar, fasader, skyltar, hängrännor, pooltak, uterum och växthus. Det tar effektivt bort smuts och alger även på trädetaljer.

Intresset för att få putsat sitt hus eller företag med miljövänligt vatten ökar ständigt och vi är stolta över att kunna erbjuda denna service till våra kunder.

Varför Ljunggrens

Du som kund kan förvänta dig en personlig service och ett skinande resultat. Vi jobbar alltid för att våra kunder blir nöjda och vi blir aldrig klara med ett arbete förens du som kund är helt belåten. Givetvis kan du utnyttja både RUT och ROT-avdraget när du använder våra tjänster och som kund kan du känna dig i trygga händer då vi har flera olika försäkringar om olyckan mot all förmodan skulle vara framme. Vi följer alla lagar och regler som branschen efterfrågar så att du som kund kan känna sig helt säker.