Fönsterputs

Tjänst

Rena fönster tyder på ett rent hem och få saker kan vara så irriterande som smutsiga fönster. Väder, vind, sol, avgaser och mycket annat lämnar spår efter sig och kan till och med vara skadligt för själva fönstret om man inte rengör det ordentligt. Gör dina fönster en tjänst och kontakta oss redan idag så lovar vi att dina fönster kommer att skina som speglar.

Precis som vårt företagsnamn antyder så är vi experter på rena och skinande fönster och rena fönster är något vi har utfört i många år och resultat blir alltid skinande rent. Vi rekommenderar alla att putsa sina fönster två gånger per år och gör det gärna via oss då vi har alla medel som verkligen tar bort all smuts och fett, även det som inte syns med blotta ögat. Vi tvättar dina fönster oavsett storlek, antal eller om det gäller fönster i en lägenhet eller hus. Vi har naturligtvis alla redskap och verktyg och medel.

Ljunggrens

Letar du efter ett företag som satsar på noggrannhet och så har du kommit rätt. Sedan starten av Ljunggrens Fönsterputs & Städservice har vi alltid satsat på att ha nöjda kunder och skinande resultat. Vi som företag satsar på vår personal genom att erbjuda utbildningar och andra personalförmåner. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vi vågar påstå att vi har branschens kanske mest nöjdaste kunder. Vi blir aldrig klara med ett arbete om kunden inte är helt nöjd och denna filosofi utmärker oss från andra. Vi på Ljunggrens Fönsterputs och Städservice utför alla möjliga tjänster inom städservice och har hjälpt många privatpersoner men också företag genom åren. Våra kunder brukar beskriva oss som ett familjärt företag med en personlig prägel, något som stämmer överens med vår företagsfilosofi och det är något vi har jobbat hårt för.

Hur går det till

Du kan lämna en bokningsförfrågan direkt via webbsidan eller kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vi kommer överens och kommer gärna ut och tittar och gör sedan en plan på hur arbetet kommer att ske. Fönster i lägenhet brukar sällan vara några konstigheter men vid hus och fönster som sitter väldigt högt upp behövs en planering. Du som kund behöver egentligen inte göra någonting, vi har med oss allt material och medel som behövs.

Lägenhet

Från 995:-

efter RUT

Villa/Radhus

Från 65:- /st

efter RUT

Skärgård

Från 95:- /st

efter RUT

Framkörning samt material tillkommer

Varför Ljunggrens

Som ett av branschens ledande företag tar vi säkerhet på allvar varför vi har flera olika försäkringar ifall olyckan skulle vara framme. Vi arbetar naturligtvis enligt branschens olika regler och lagar och vi är certifierade. Vi jobbar stenhårt för att varje kund ska känna sig nöjd och återkomma till våra tjänster, vilket sker väldigt ofta och detta ser vi som ett kvitto på vårt goda arbete. Vi erbjuder flera olika tjänster och vi försöker alltid att göra det så smidigt men så effektivt så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat medan vi tar hand om arbetet. Du kan självfallet utnyttja både RUT och ROT-avdraget när du väljer att boka våra tjänster.