Snöskottning

Tjänst

Att vakna en måndagsmorgon och se ut genom fönstret när snön faller vackert är en fröjd för ögat. Lika roligt är det inte att skotta snön framför porten eller garaget. En sak är säker, en svensk vinter innehåller alltid snö. Vi på Ljunggrens Fönsterputs & Städservice erbjuder tjänster inom snöskottning och vi gör det med flexibilitet då det är omöjligt att förutspå när själva snön faller. Vi tar även bort eventuellt grus och annat som kan tillkomma under vintern.

Du som kund kan planera om du är ute i god tid så att du slipper stå där på morgonen och skotta så låt oss komma ut och göra det effektivt och snabbt. Så vänta inte utan boka in en eller flera snöskottningar så tar vi hand om resten.

Ljunggrens

Oavsett vilken tjänst du väljer så kan du känna dig helt säkert på at arbetet kommer att utföras med noggrannhet och ett fantastiskt resultat. Vi på Ljunggrens Fönsterputs & Städservice jobbar enligt devisen att vi aldrig slutför ett arbete om du som kund inte känner dig helt nöjd. Sedan starten har vi hjälpt många privatpersoner och företag att uppnå rena och fräscha hem. För oss som företag är det otroligt viktigt att vår personal mår bra och trivs varför vi alltid jobbar som ett team och där vi alltid erbjuder våra anställda olika förmåner och vidareutveckling och som skapar den där familjära känslan, precis så som våra kunder upplever oss.

Hur går det till

Du lämnar en bokningsförfrågan smidigt via vår webbsida eller så kan du kontakta oss via chatt, telefon eller mail. Vi återkommer så fort vi kan och sedan planerar vi därifrån. Vi gör en plan på hur arbetet ska gå till och det kan bero på olika faktorer som hur stort området som behöver skottas är och liknande. Beroende på ytan och vädret så kan vi behöva olika maskiner och verktyg men du som kund behöver varken bekymra dig om det eller något annat utan vi har precis allt som behövs.

Det som utmärker oss jämfört med många andra är att vi är flexibla då vädret kan vara omöjligt att förutspå men vi hittar en lösning ifall du skulle ha bråttom eller om snön plötsligt öser ner. Så det är egentligen ganska simpelt, du bokar via formuläret, vi räknar ut vad det kommer att kosta och sedan får du välja om du vill gå vidare och väljer du det så börjar vi jobbet. Enkelt, smidigt och vi garanterar att all snö och dylikt försvinner så att du slipper stå där med frusna händer utan kan ägna dig åt annat roligt.

Privatperson

750:- /tim

efter RUT

minsta debitering 4H

Företag

950:- /tim

exkl. moms

Framkörningsavgift kan tillkomma

Varför Ljunggrens

Vi ser till att du som kund blir garanterat nöjd. Våra återkommande kunder kan intyga om vårt gedigna arbete och vi jobbar ständigt efter att bli bättre och än mer effektiva. Du som väljer att anlita oss kan naturligtvis utnyttja RUT och ROT-avdraget och vi finns där ifall du behöver hjälp med det. Vi vill naturligtvis att du ska känna sig helt säkert med våra tjänster varför vi har flera olika försäkringar som täcker alla eventuella kostnader ifall olyckan skulle vara framme. Som tidigare nämnt har vi en lång och bred erfarenhet och inget arbete är för litet eller stort utan vi finns där för dig så tveka inte utan kontakta oss redan idag.